e
Banner

Etiketler: yurt dışı yatırım



KTL, yurt içini tamamladı, yurt dışında atağa geçti



Türkiye’deki yapılanmasını tamamlayan Kınay Taşımacılık ve Lojistik (KTL), global bir forwarder şirketi olma hedefi doğrultusunda yurt dışı yatırımlarını hızlandırdı. Uzakdoğu, Ortadoğu ve Afrika marketlerinde oldukça etkin olduklarını belirten Kınay Yönetim Kurulu Başkanı Sina Kınay, “KTL UK ve KTL Benelux yatırımlarımızla Avrupa pazarında da yakın zamanda etkili olmayı hedefliyoruz. Amerika marketinde de kısa süre içerisinde ciddi yatırımlarımız olacak” dedi. Kınay, 2021 yılı içinde 5 farklı Kuzey Afrika ülkesinde ve Çin’in farklı şehirlerinde ofis açacaklarını söyledi. 




Pandemi durduramadı, Mars Logistics yatırım depoladı


Yayın: 28-09-2020
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, yatırımla büyümeye devam ediyor. Yurt içinde yatırımlarını hızlandıran şirket, toplamda 12 bin 100 m2'lik üç yeni depo açtı. Bu yılın sonuna kadar Türkiye’nin farklı illerinde transfer merkezleri açarak depo yatırımlarını sürdüreceklerini ifade eden Mars Logistics Yönetim Kurulu Üyesi Gökşin Günhan, Avrupa’da yeni bir şirket açmak için de hazırlık yaptıklarını açıkladı.




Sarp Intermodal yeni yurt dışı yatırımlarına hazırlanıyor



2020’de iş hacmini ve müşteri artışını 2 kat arttıran Sarp Intermodal, bu yıl yurt dışı yatırımlar ile likit ve kimyasal taşıma operasyonlarına yoğunlaşacak. 2020’de erteledikleri yurt dışı yatırımlarını bu yıl gerçekleştirmeyi planladıklarını ve bu kapsamda Avrupa dışındaki ülkelerde yatırım arayışı içinde olduklarını vurgulayan Sarp Intermodal CEO’su Onur Talay, büyümeye devam eden likit ve kimyasal taşıma operasyonlarıyla Avrupa’da bu alandaki en iddialı şirketlerden biri olmayı hedeflediklerini söyledi.